Afag6muctksyffdxbir0 dsc 0666

Tuottava myymälä tavoitteellisen myymälämarkkinoinnin avulla

Lisää myyntiä ja tuottavuutta tavoitteellisen myymälämarkkinoinnin avulla!

Visuaalisen myymälämarkkinoinnin tavoite on myynnin lisääminen ja asiakaskokemuksen parantaminen. Päämäärä on palvella asiakasta ja herättää asiakkaassa ostohalu ja tarve, huolimatta siitä tuliko asiakas ostoksille vai ei. Visuaalinen markkinointi on syytä huomioida kahvilasta kampaamoon ja kylpylästä rautakauppaan.

Visuaalisen markkinoinnin idea on luoda liiketilasta selkeä, siisti ja johdonmukainen sekä tehdä ostaminen helpoksi. Myymälämarkkinointi on suorassa vaikutuksessa liiketilan tuottavuuteen muun muassa neliömyyntien ja varaston kiertonopeuden kautta.

Visuaalisella markkinoinnilla kontrolloidaan mielikuvaa, vaikutetaan siihen mitä asiakas näkee ja kokee asioidessaan liiketilassa. Visuaalisen markkinoinnin avulla luodaan asiakkaalle elämys, josta jää positiivinen muistijälki.

Miksi?

Tämä e-kurssi on tehty lisäämään ymmärrystä tavoitteellisen visuaalisen markkinoinnin vaikutuksesta myynnin lisäämiseen, liiketilan ja liiketoiminnan tuottavuuteen. Vähittäiskaupan parissa työskentelevän tulee seurata myyntiä ja liiketilan tuottavuutta ja tähdätä kohti menestymistä!

Kenelle?

Myymäläpäälliköt, kauppiaat, jotka haluavat enemmän euroja irti myymälästään ja visualistit, jotka haluavat kehittää ammattitaitoansa.

Miten?

Kurssissa tarkastellaan miksi visuaalinen markkinointi on tärkeää sekä lasketaan visuaalisen markkinoinnin tuottavuutta.

Käydään läpi miten oikein toteutetulla visuaalisella markkinoinnilla voidaan lisätä myyntiä ja tehostaa liiketilan tuottavuutta.

Kurssissa käydään vaihe vaiheelta läpi visuaalisen markkinoinnin mittaamisessa tarvittavat laskutoimitukset.

E-kurssiin kuuluu excel-pohjainen työkalu, jonka avulla voit helposti laskea ja seurata myymäläsi tuottavuutta. Lisäksi saat myymälämielikuvalomakkeen sekä cheat sheetin muistiinpanoja varten.


Käytyäsi tämän kurssin olen varma, että

- saat uuden näkökulman visuaaliseen markkinointiin

- ymmärrät visuaalisen markkinoinnin vaikutukset myynnin edistäjänä

- osaat tehdä tavoitteita ja mitata visuaalisen markkinoinnin tuottavuutta myymälässäsi.


Kurssin hinta on 63€ (+alv)


Mikäli haluat tietää enemmän taustastani voit lukea siitä täältä.

Haluatko syventää oppimaasi? Olen kirjoittanut e-kirjan Tavoitteellinen visuaalinen markkinointi -työkaluja yrittäjälle.

Tuottoisia kurssihetkiä!



Your Instructor


Anna Juusela
Anna Juusela

"Anna Juusela on tulevia alan vaikuttajia, olkaa kiinnostuneita hänestä." (Tuula Nieminen, Trendvision)

Kokemus vähittäiskaupasta ja muotialalta noin 10 vuoden ajalta nosti esiin kehitettäviä asioita etenkin pienissä vähittäiskaupoissa. Tämä johti oman yrityksen perustamiseen vuonna 2011. Minulla on vahva usko ja tahto saada kivijalkaputiikit menestymään alati kiihtyvässä kilpailussa. Koulutukseltani olen BBA (kirjanpito ja taloushallinto) ja Vaatetusalan Artenomi. Vähittäiskaupasta minulla on kokemusta somistajana sekä myymäläpäällikkönä.

Yrittäjänä toimin kouluttaja / konsulttina kauppiaille sekä somistajille aiheena visuaalinen markkinointi ja taloushallinto sekä niiden yhdistäminen. Kuulun Visualistit ry:n (ent. Somistajayhdistys ry) hallitukseen, kaudet 2016 ja 2017 olen yhdistyksen puheenjohtaja.

Haluatko tietää lisää? Vieraile sivustollani Yanca



Class Curriculum


  Visuaalisen markkinoinnin merkitys myynnin lisäämisessä verkossa ja kivijalassa
Available in days
days after you enroll
  Lisämyynnin merkitys
Available in days
days after you enroll
  Varaston tuottavuus
Available in days
days after you enroll
  Liiketilan tuottavuus
Available in days
days after you enroll
  Tehtävä
Available in days
days after you enroll
  Materiaalit
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


Milloin kurssi alkaa ja päättyy?
Kurssi alkaa heti ja ei pääty koskaan! Se on täysin oman ajankäyttösi mukaan käytävä kurssi - sinä päätät milloin aloitat ja milloin lopetat.
Kuinka kauan minulla on pääsy kurssiin?
Miltä kuulostaa elinikäinen pääsy? Ostettuasi kurssin sinulla on rajoittamaton pääsy kurssiin niin kauan kuin haluat - kaikilla laitteilla.
Mitä jos olen tyytymätön kurssiin?
Emme halua sinun olevan tyytymätön! Mikäli olet tyytymätön kurssiin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (englanniksi) 30 päivän kuluessa ja me annamme sinulle rahat takaisin.

Kurssista on varmasti sinulle hyötyä kunhan määrätietoisesti otat opit käyttöön.